Du er her: Home - Medarbejdere


  

Hvad der gør os specielle - medarbejderne!

 

Hos Hanstholm Skibssmedie har vi 23 medarbejdere i alt, 17 svende og 6 lærlinge. De er under uddannelse eller uddannet bl.a. som skibsmontører og dieselmekanikere. Hos Hanstholm Skibssmedie har vi erfaring i alt indenfor reparation af fartøjer og servicering af arbejde indenfor skibsfart, industrier, bølgeenergi osv.

 

Udover de 17 svende og 6 lærlinge består organisationen af den daglige ledelse, Mogens Pedersen og Jesper Pedersen, samt en bogholder. Mogens Pedersen, far, startede som lærling og blev senere medejer. Han fungerer som daglig leder, lagermand og indkøber i Hanstholm Skibssmedie. Jesper Pedersen, søn, startede i år 1994, og blev medejer i år 2000. Han fungerer som daglig leder i Hanstholm Skibssmedie og Hanstholm Ny Flydedok. Kenneth Jørgensen startede i firmaet i år 2007 og er revisionsuddannet. Dette betyder at Hanstholm Skibssmedie er et solidt familieforetagende, som er langtidsholdbart.


Vi mangler ofte en dygtig smed, så lad os høre et ord eller to om dig og dine faglige evner, erfaring, tidligere ansættelser samt ønskede arbejdstimer, så hører du fra os igen.

Kontakt os på post@skibssmedie.dk

 

 

 
Hanstholm Skibssmedie ApS

Kuttergade 9-11

7730 Hanstholm

Tlf: 97 96 16 11 

Døgnvagt/Jespers tlf: 21 44 66 65

Weekendvagt: 40 44 91 49